A munkaadók munkaerőpiaci programban az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási hivatalához benyújtott kérelem alapján kaphatnak támogatást, ha a munkaerőpiaci program szempontjából hátrányos helyzetű személyt, vagyis:

  1. 25 éves életkort be nem töltött álláskeresőt,
  2. 25-30 év közötti pályakezdő álláskeresőt,
  3. 50 év feletti álláskeresőt,
  4. legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező álláskeresőt,
  5. tartósan, legalább 6 hónapja regisztrált álláskeresőt,
  6. a közfoglalkoztatásból a versenyszférába visszavezethető álláskeresőt, aki legfeljebb 30 napja lépett ki a közfoglalkoztatásból,
  7. megváltozott munkaképességű személyt,
  8. vidékies területen élő álláskeresőt, [1]
  9. kérelem beadását megelőző 12 hónapon belül csecsemőgondozási díjban, örökbefogadói díjban részesült; illetve gyermekgondozást segítő ellátásban, gyermekgondozási díjban, gyermeknevelési támogatásban, ápolási díjban, gyermekek otthongondozási díjában részesült, vagy részesülő álláskeresőt

foglalkoztatnak munkaviszony keretében teljes munkaidőben, vagy legalább a napi 4 órát elérő részmunkaidőben. A meghatározott feltételeknek a foglalkoztatás megkezdésének a támogatás iránti kérelemben megjelölt várható időpontjában kell fennállnia!

Ha a pályázati lehetőség felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a sales@skc.hu email címen, vagy a +36 70 661 9292 telefonszámon.